Knip- en cadeaukaarten vanaf 4 euro

Ben je (nog) geen lid van de speelotheek, wil je de speelotheek sponseren of kom je niet zo vaak langs, dan is er ook de mogelijkheid om voor 4 euro een knipkaart te kopen (een soort strippenkaart voor speelgoed). Daarmee kan je in totaal 5 stuks speelgoed lenen. Voor elk stuk speelgoed dat u leent gaat er 1 knip/strip van de kaart af. De kaart is onberperkt geldig en is te koop in de speelotheek. Ook leuk om bijvoorbeeld als cadeau weg te geven. Daarnaast is er ook voor 7,50 euro een knipkaart te koop. Daarmee zijn in totaal 10 stuks speelgoed te lenen.

Het is het ook mogelijk om een halfjaar- of een jaarabonnement cadeau te geven. Leuk als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, kinderfeestje of als kraamcadeau. Kosten: 7,50 euro voor een half jaar en 15 euro voor een jaar. De cadeaubon is op elk moment tijdens openingstijden van de speelotheek te koop.

Cadeaukaart jaar: 15 euro
Cadeaukaart half jaar: 7,50 euro
Knipkaart (10 strippen): 7,50 euro
Knipkaart (5 strippen): 4 euro