Vacature vrijwilliger(s) speelotheek

De Speelotheek is op zoek naar extra vrijwilligers, die ons team kunnen versterken.

Als vrijwilliger ben je tijdens de openingstijden van de speel-o-theek aanwezig. Samen met nog een vrijwilliger zorg je voor de uitleen en inname van speelgoed. De speel-o-theek is geopend op maandagavond, woensdagavond en donderdagmiddag. Er wordt met de andere vrijwilligers een rooster gemaakt op basis van de beschikbaarheid van de vrijwilliger.

Taken:
Het innemen en uitlenen van speelgoed. Advies aan mensen geven over het speelgoed.

Vaardigheden:
Positieve instelling, je vindt het leuk om met mensen om te gaan, je houdt van spelletjes en kinderen en bent bekwaam in het verrichten van basisadministratiewerkzaamheden (uitleen en inname speelgoed).

Voor extra informatie of opgave kunt u een mail sturen naar
speelotheek-zuidwolde@hotmail.com