Wijziging in abonnement tarieven en voorwaarden.

Vanaf heden gaat het lidmaatschapsgeld omhoog. Zie de abonnement-pagina van de website (https://speelotheekzuidwolde.nl/abbonementen/) om te zien hoeveel uw abonnement gaat kosten. Gelukkig hebben we dankzij de inzet van ons nieuwe bestuur, ons abonnement nog betaalbaar kunnen houden.
In het grote abonnement is een wijziging in de hoeveelheid speelgoed die u per keer kunt lenen. Dit is gewijzigd van 6 naar 4 stuks, omdat we toch qua ruimte erop achteruit zijn gegaan en we graag willen dat iedereen speelgoed kan blijven lenen.
We snappen dat onze grote abonnement leden vaak een stuk moeten rijden, daarom hebben we de leenduur hetzelfde gelaten.
De speelotheek is nu een stichting geworden, dat betekend dat de eerste keer dat u weer bij ons komt lenen. U een machtiging moet tekenen waarop staat dat het abonnement in het vervolg door stichting speelotheek Zuidwolde mag worden afgeschreven.
U krijgt dan meteen een nieuwe abonnementskaart en kunt direct speelgoed meenemen.

Bedankt voor uw begrip en tot volgende week.